per a qui?:

Joves de fins a 24 anys de Barceloma i tècnics municipals del sector

ON?

Barcelona

 

QUAN?:

febrer - juliol 2016

qui promou?

Ajuntament de Barcelona

Amb qui?

Pla Estel* i MonoDestudio

Aquest projecte l'hem realitzat formant equip amb Pla Estel i MonoDestudio, després de guanyar el concurs per a realitzar el procés participatiu vinculat al PAM (programa d'actuació municipal) de Barcelona.

L'objectiu del projecta és realitzar una diagnosi entorn els joves de Barcelona i la relació que tenen amb l'espai públic de la ciutat. En base a aquest anàlisi s'apunten unes propostes de millora, que s'abordaran durant els propers 4 anys, liderades pel propi ajuntament.

L'estudi s'ha abordat a partir de dues línees de treball paral·leles i connectades entre sí. Per una banda, la construcció d'un discurs global a nivell de ciutat, i per l'altra, l'estudi de sis espais públics concrets, situats a diferents barris.

El procés ha contat amb la implicació de tècnics municipals, dels treballadors i educadors que treballen actualment amb joves, representants d'entitats i plataformes juvenils i els propis joves de Barcelona.

 

Els participants han pogut donar la seva opinió tant a nivell presencial durant els tallers i activitats, com mitjançant el portal web www.decidim.barcelona, on es podia fer el seguiment a temps real a través de la xarxa.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now