per a qui?

Alumnes de 2n d'ESO i famílies dels assistents a l'exposició

ON?

Espai Roca Umbert, Granollers

QUAN?

20, 21 i 28 de febrer, amb nens de 2n d'ESO

11 de març de 2017, taller familiar.

qui promou?

Roca Umbert i Equip organitzador de Geopresències.

amb qui?

Equip Geopresències:

-Kathrin G. Pongratz

-Bernat Lladó

-Ignasi López

Geopresències és una exposició que obre un espai d'observació i debat crític al voltant de les transformacions territorials del Vallès a través de tres realitats habituals en la darrera dècada: la creixent porositat dels teixits urbans, l’emergència de perifèries agràries aïllades i fragmentades, i la pressió especulativa sobre paisatges aparentment residuals.

A banda del material exposat a l'espai d'arts de Roca Umbert, han tingut lloc varis tallers per apropar el contingut als ciutadans, i crear uns espais de debat i reflexió al seu voltant.

 

Els tallers en els que ha col.laborat Urbanins es desenvolupen sota el títol: Com identifiquem el Vallès del present?.

En els dos casos, s’estructuren en dues parts, una primera de visita i debat sobre l’exposició i una segona de taller plàstic, on infants i joves expressen la seva visió del territori vallesà. El material executat, es suma al contingut de l’exposició com una mirada més del Vallès.

A través dels tallers es descobreixen noves lectures del material exposat i es cerca enfortir el sentiment de pertinença dels més joves amb el propi territori més enllà de la ciutat que on viuen.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now