Please reload

03/11/2017

El programa Dotze, de la ràdio l'Actual de Castellar del Vallès, ens ha convidat a compartir la nostra experiència!

Si voleu conèixer-nos una mica més, podeu escoltar-nos al següent enllaç: Parlem amb Marc Deu i Laia Llonch del projecte Urbanins

Gaudiu-ne!

21/12/2016

Aquest any Urbanins us desitja bones festes amb un format especial!

07/10/2016

Els i les representants dels nens i nenes de Montcada i Reixac van presentar els resultats l'Emplaça't al primer Ple d'Infants del municipi, el passat 28 de setembre, .

L'Emplaça't ha estat un procés durant el qual els infants han definit les línies estratègiques del projecte de reurbanització de la plaça Lluís Companys de Montcada i Reixac; d'altra banda, l'experiència obre la porta a la constitució del Consell d'Infants del municipi.

Va ser un dia de nervis, emoció, felicitacions i satisfacció per aquesta iniciativa que ha tancat...

29/06/2016

"Els nens haurien de ser la mesura de tots els nostres carrers", aquesta és una de les reflexions que ha fet el membre d'Urbanins Pau Avellaneda parlant del model urbà de Pontevedra, que un cop més torna a posar-se de manifest com a exemple a seguir per a tots nosaltres.

Podeu llegir l'entrevista completa al següent link, del portal GCiencia (Portal de Ciència Gallega)

04/05/2016

 

 

En el marc del projecte "els nois i noies prenen la paraula", a Sabadell, els Urbanins hem realitzat un treball amb els alumnes de l'escola Creu Alta.

Després de realitzar una sessió sobre el terreny, on vam analitzar les característiques dels carrers i places del voltant del centre, els alumnes han realitzat propostes de millora d'aquests espais, basant-se en la reorganització de la superfície que actualment ocupa el vehicle privat.

Durant molts anys les ciutats han potenciat enormement el paper del cotxe, i poc a poc l'espai per als vianants ha an...

26/04/2016

Hem començat l'EMPLAÇA'T

És un procés participatiu amb els representants de tots els nens i nenes de 5è de Montcada i Reixac, que farà possible incloure el seu punt de vista al projecte de millora de la plaça Lluís Companys del municipi. La iniciativa és una prova pilot per implantar el Consell d'infants al municipi, de cara al curs que ve.

-enllaç al vídeo de presentació-

 

A la sessió del passat dia 20 d'abril, els consellers es van començar a conèixer entre ells i se’ls va transmetre el paper i responsabilitat que tenen en relació al projecte....

14/04/2016

Urbanins vam participar a al Side Event organitzat per Pla Estel, en el marc de les trobades temàtiques d'Habitat III. Des de Barcelona es va abordar el tema de l'Espai públic amb nombroses conferècies i debats.

 

Al costat de les iniciatives de Pla Estel i MonoD studio, vam explicar la nostra manera de treballar l'urbanisme amb nens i nenes. El conjunt d'idees exposades pels tres equips van ser el punt de partida d'un interessant debat sobre la cultura participativa i el paper de tots nosaltres per fer que els processos de transformació de l'espai pú...

20/01/2016

 

Aquest cap de setmana els Urbanins hem assistit a la 3º Troada Internacional d'Educació en Arquitectura per la infància i la joventut, que ha tingut lloc a les instal.lacions del museu Reina Sofia de Madrid.

Urbanins hi hem assisit com a membres del col.lectiu PLAYGROUNDS, del qual formem part, i que des del 2014 està treballant per enfortir la xarxa de professionals que treballem en una mateixa línia.

 

Ha sigut un cap de setmana intens, ple de contingut, que ens ha servir per conèixer als companys que desenvolupen tasques similars a la nostra arreu...

15/12/2015

Ja podeu veure el reportatge que els companys de Vallès Educa ens van fer durant l'activitat del dia 26 de Novembre de 2015 en el marc del Consell d'Infants de Castellar del Vallès.

 

A partir del minut 10:40:

 

 

 

08/12/2015

 L'Equip d'Urbanins hem passat a formar part de l'equip d'[ED] BUILDING. Una  plataforma independent d'experts en educació, no adscrita a cap doctrina, i oberta a totes les propostes pedagògiques. Organitzen xerrades, tallers, activitats puntuals i assessorament pedagògic a demanda dels seus usuaris.

 

Si voleu conèixer amb més profunditat la feina que desenvolupen podeu fer una ullada a la seva web:

www.edbuilding.org.

 

Moltes felicitats per la iniciativa i seguim!

Please reload

Busca per temes
Arxiu
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now