L’EXPERIÈNCIA D’URBANINS A PARETS DEL VALLÈS ÉS RECONEGUDA COM A BONA PRÀCTICA
El Banc de Bones Pràctiques dels governs locals (BBP), ha atorgat el reconeixement de Bona Pràctica a la iniciativa de l’equip dels Serveis d’Educació de l’Ajuntament de Parets del Vallès, pel desenvolupament del taller d’Urbanins a totes les escoles del municipi durant el curs passat.
El BBP és un servei impulsat per la Federació de Municipis de Catalunya, la Fundació Carles Pi i Sunyer d’estudis autonòmics i locals i els ajuntaments de més de deu mil habitants de Catalunya, que identifica i difon experiències innovadores de govern i gestió municipal.
Els objectius d’aquesta identificació són:
– Detectar, recollir, sistematitzar i difondre bones pràctiques sobre polítiques locals d’interès per als municipis de Catalunya
– Desenvolupar un espai web de referència de la comunitat local per tal de facilitar l’intercanvi de coneixement sobre polítiques locals
– Estimular la innovació de les polítiques i la qualitat dels serveis a la ciutadania
Des Serveis d’Educació de l’Ajuntament de Parets del Vallès els va semblar interessant fer extensiva la bona experiència amb Urbanins, del curs 2013-2014, i compartir-la amb les altres administracions locals a través d’aquest mitjà.
El projecte va ser presentat al BBP, que fa una acurada avaluació dels projectes rebuts, amb el següent procediment:
La nostra experiència, desenvolupada gràcies al consistori de Parets del Vallès, ha passat aquest procés de selecció i, finalment, ha estat reconeguda com a Bona Pràctica en la categoria de Convivència.
Des d’Urbanins volem mostrar el nostre agraïment al Banc de Bones Pràctiques, pel reconeixement atorgat. I això no hagués estat possible sense la feina realitzada per l’equip dels Serveis d’Educació de Parets del Vallès, a qui també volem donar les gràcies per la seva aposta pel nostre projecte; considerem que la seva incansable proactivitat és exemplar i mereixedora de la nostra sincera felicitació.