top of page

URBANINS INAUGURA L’EXPOSICIÓ “MIRADES DE LA CIUTAT” A LA BIBLIOTECA VAPOR BADIA DE SABADELL

Un cop acabat el curs 2014-015 l’equip d’Urbanins estem molt contents de poder inaugurar l’exposició “Mirades de la ciutat” a la biblioteca Vapor Badia de Sabadell.

Tots experimentem la ciutat però, malgrat ens sembli que té una forma i característiques concretes, la percebem, interpretem i representem de maneres diferents.

A partir dels dibuixos de ciutat recollits en les 35 escoles per les quals hem passat aquest curs, podem senyalar alguns aspectes en relació al punt de vista dels infants sobre la ciutat. La visió dels més petits ens interessa per la seva innocència, és una imatge concebuda sense els prejudicis dels quals els adults difícilment ens desfem, per tant potser la més objectiva.

D’altra banda, l’atenta i particular mirada de la fotògrafa Helena Deu ens permet contraposar la fresca i innocent mirada dels infants sobre la ciutat, amb la visió d’una persona adulta.

L’exposicio conté més de 200 representacions diferents de la ciutat; considerem que poder entendre els diversos punts de vista de persones que no es dediquen a dissenyar la ciutat, però la viuen cada dia, és bàsic per la nostra feina i per aconseguir una ciutat millor per tots.”

A partir de: 09/06/2015 Fins: 28/06/2015 | Hora:10:00h | Telèfon: 93 745 17 03| Lloc: Biblioteca Vapor Badia.

Horari: Dilluns, a la tarda de 4 a 9 del vespre. De dimarts a divendres, al matí de 10 a 9 del vespre. Dissabtes, al matí d’11 a 8 del vespre.

Busca per temes
Arxiu
Publicacions recents
Última publicació
bottom of page