top of page
Arquitecte-Urbanista
- art urbà i dinàmiques d'aprenentatge - 

Nascut el maig del 1991 a Sabadell. Arquitecte a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (2017). Ha col·laborat en diferents iniciatives relacionades amb l'urbanisme, treballant a despatxos com GMG (any 2018 – 2019), a JLP Arquitectes (any 2017) i TERRITORiS XLM (any 2016). També ha format part en un equip de recerca del Departament d'Urbanisme i Ordenació del Territori a la UPC (any 2014 - 2017).

Interessat en el desenvolupament de ciutats més inclusives, que tinguin en compte els diferents perfils de persones que hi habiten. On es posa al centre la vida quotidiana, creant ciutats més amables amb la ciutadania on hi predomini el verd, hi augmenti la biodiversitat i es tendeixi cap a una mobilitat sostenible amb espais més caminables.


Em sembla molt interessant aproximar tot aquest enfocament a la ciutadania a través de la pedagogia i la participació ciutadana. Per aconseguir aquest canvi en les ciutats és imprescindible exposar, divulgar i dialogar conjuntament perquè la gent es faci seu aquest nou imaginari de ciutat i es vulgui implicar a ser un agent actiu en aquest canvi.

FotoUri_bn.png
bottom of page