top of page
Doctora en ecologia
- biodiversitat, ciència ciutadana i coordinació - 

Nascuda a Sabadell l’any 1986. Soc llicenciada en Biologia (2009) per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), tinc un màster en Ecologia Terrestre (2011, UAB) i un doctorat en Ecologia de Poblacions (2015, Université Claude Bernard Lyon 1, França).

Des de 2015 soc docent del Departament de Biologia Animal, Biologia Vegetal i Ecologia de la UAB, on imparteixo docència a graus de les facultats de Biociències i Ciències. També des del 2015 realitzo la meva recerca al CREAF, on treballo amb fauna salvatge com la marmota alpina, ratolí de bosc, tortuga mediterrània o gralla entre altres. La meva recerca està centrada en l’estudi de poblacions a llarg termini i en concret en el comportament, la genètica, la dinàmica de poblacions i la morfologia entre altres.

 

Sempre he cregut important fomentar la conservació de la biodiversitat tant en espais naturals com en altres més urbanitzats com a les ciutats, on cal la implicació d’equips multidisciplinars per aconseguir aquest repte clau per a la nostra societat.

Mariona_foto de Josep Losada 2.jpg
bottom of page